OSMANİYE / MERKEZ - Çardak Ortaokulu

Çardak Ortaokulu

ÇARDAK KÖYÜ OSMANİYE
Vizyon
Öğrencilerimizi teknoloji iyi kullanabilen, bilgiye kolayca ulaşabilen, sosyal ve kültürel faaliyetlerde aktif Ülkemiz ve İnsanlık İçin Yararlı Olacak Bireyler Olarak Yetiştirmek, ve velilerimiz için okulumuzu cazibe merkezi yapmak istiyoruz.
Misyon
Çardak Ortaokulu ekibi olarak; • Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, Bütün öğrencilerimizin kendi yetenekleri doğrultu-sunda öğrenmelerini sağlamak, • Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen, Cumhuriyete sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. • Bilgiye kolayca ulaşabilen, uygulayabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, • Onları insan olmanın gereğini bilen, vatanını, milletini, ailesini ve tüm insanları seven, hoşgörülü, dürüst, nazik, kibar, estetik duygusu gelişmiş, Ülkesi ve tüm insanlığın yararı için bilim ve sanata inanmış olarak hayata ve orta öğretime hazırlamak.
BAŞLAMA:06:50 BİTİŞ: 13:00
KLİMA